Kvalitet, Service, Utbud

Tokyo Marui AKM GBBR

Artnr: 30632
8 999 kr
Finns i lager för omgående leverans
FÖRBOKA NU! Leverans i mitten på September
Endast få kvar i lagret (1 st)
FÖRBOKA NU! Leverans i mitten på September
Produktbeskrivning
Egenskaper

Tokyo Marui har nu äntligen tillverkat en AK i samma klassiska TM kvalite som vi sett tidigare i M4 modeller med samma system. 

Tokyo Marui är kända för att producera nya innovativa produkter med nya lösningar och även här med sitt egna ZET-system går de om flera av sina konkurrenter.

Största skillnaderna mellan ZET-systemet och andra tillverkares GBBR syns framför allt på bolten och nozzlen. Dessa delar har alltid varit de känsligaste delarna men Tokyo Marui har lagt mycket tid på att förfina dessa för att kunna tillverka ett gevär som håller i längden. Enligt Marui ska bolten hålla upp till 10.000 skott innan slitagedelar behöver bytas ut.

Med tanke på TM´s unika system så ger den en otroligt realistisk och kraftig rekyl. Både trädetaljerna och metallen på geväret har otroligt fin finish och gör att den känns som en riktig AK.
Plockar du av flamdämparen sitter en helt vanlig -14mm gänga vilket gör att du kan använda nästan vilken ljuddämpare/flamdämpare som helst. 
Bolten rör sig även som en riktig och det krävs mantelrörelse för att ladda första kulan.
Även när man ska plocka isär den för underhåll är det väldigt likt sättet man gör på en riktig AK. 
Både främre och bakre siktet är justerbart med ett medföljande verktyg. 
Magasinet är tillverkat i aluminium och ser ut som det riktiga "bananmagget" som ska sitta i en AK. 
 

Tokyo Marui är en av världens ledande tillverkare och räknas av många som airsoftens grundare. Deras design på växellåda har lagt grunden för hur de flesta tillverkare designar sina växellådor idag. Termen "TM-Standard" förekommer frekvent i uppgraderings sammanhang.

Precis som andra japanska företag ligger kvalité och innovation i fokus och det är detta som fortfarande håller Tokyo Marui i toppen efter flera decennier.

 

Läs mer
Stäng
Vikt3570g
Längd890mm
Utgångshastighet (0,20g)95m/s
Hop UpJusterbar
Gänga (ytterpipa)-14mm
Magasinkapacitet35 Kulor
MagasintypAKM GBBR
AmbidextriösNej
MaterialMetall & Trä
Recensioner
Ser fram att få den😊
Drift & produktion: Wikinggruppen