Kvalitet, Service, Utbud

Glock 17 Gen5 MOS Blowback CO2 4,5mm BB

Artnr: 35385
2 895 kr
Ord. 2 999 kr. Du sparar 104 kr (3%)
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

BESKRIVNING

Upptäck den kraftfulla och moderna GLOCK 17 Gen5 MOS! Denna optiska uppgradering av en av världens mest älskade polymerpistoler tar din skytteupplevelse till nya höjder. Med det modulära optiska systemet (MOS) kan du enkelt montera rödpunktsikten från ledande tillverkare som Docter, Trijicon, C-More och Leupold med hjälp av adapterplattor.

Den integrerade hålbilden för rödpunktsikte på metallsliden ger dig bättre precision och snabb målsökning. Gen5-typiska funktioner säkerställer enastående prestanda, och den stora framen med lång siktlängd ger dig ökad träffsäkerhet.

Med en GLOCK-typisk Weaver-rail på undersidan kan du enkelt montera extra tillbehör för att anpassa din pistol efter dina behov. Säkerheten är prioriterad med både avtryckar- och manuell säkring, vilket ger dig trygghet vid användning.

Utrustad med ett 18-skotts allt-i-ett-magasin som även rymmer en 12-g CO₂-patron, är GLOCK 17 Gen5 MOS den perfekta kombinationen av innovation, prestanda och pålitlighet. Ta din skjutning till nästa nivå med denna imponerande pistol!

Glock - Perfection

35 år efter lanseringen av första generationens Glock 17 är det fortfarande modellen som konkurrenterna tvingas mäta sig med.

Ett vapen som kännetecknas av hög säkerhet, enkelhet och en tillförlitlighet som få pistoler kan mäta sig med. Egenskaper som gjort den till en av de mest använda tjänstepistolerna i världen.

Den österrikiska vapentillverkaren revolutionerade marknaden i början på åttitalet med en pistol som till stor del bestod av polymer (plast). Förutom att den var ovanligt lätt, och saknade hane (s.k hammarlös), hade den ingen yttre säkring. Pistolen hade istället ett flera inbyggda säkerhetsfunktioner som succesivt avaktiverades när man tryckte på avtryckaren.

Gaston Glocks sjuttonde patent – Glock 17- kom att bli en otrolig succé och tillverkaren erbjuder idag ett brett sortiment av pistoler med många olika egenskaper. Plattformen finns i olika storlekar, kalibrar samt nu även i licensfria versioner med kolsyra eller gas som drivmedel. Perfekt för övningsskytte eller scenariospel.

Läs mer
Stäng
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra köpte även
Drift & produktion: Wikinggruppen