Kvalitet, Service, Utbud

KA-BAR

Militärkniven som har klarat sig genom historien:

Ka-Bar är för många synonymt med militärknivar. Ka-Bars originalkniv var designad för amerikanska marinen (USMC) och har efter det tagit över knivvärlden på grund av sina robusta konstruktion och stryktålighet. Ka-Bar har behållit sin originalkniv med i stort sett samma design och har utökat sitt sortiment av överlevnadsknivar, militärknivar, fällknivar och andra verktyg utan att tumma på slitstyrkan som Ka-Bar är kända för. 

Oavsett om du söker efter en kniv att använda i tjänsten, till jakten eller till friluft hittar du en pålitlig följeslagare i Ka-Bars sortiment. Utforska deras knivar hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft.

Knivar av hög kvalitet för alla ändamål:

Knivar finns för flera olika ändamål och designer. Hos oss hittar du taktiska knivar för soldaten eller hemvärnsmannen, jaktknivar för jägare, bushcraftknivar för outdoor-entusiasten och fällknivar för dig som behöver en EDC kniv (every day carry) i fickan. Vi har knivar med både fast blad och fällknivar i olika utföranden och prisklasser. Oavsett ändamål hittar du en kniv som passar i vårt sortiment. Utforska vårt utbud idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen