Kvalitet, Service, Utbud

Revolvrar

Hylsor för marknades mest populära airsoftrevolvrar:

I vårt sortiment hittar du självklart hylsor till våra gasdrivna revolvrar. När du väljer hylsor till din revolver är det viktigt att du väljer hylsor som är kompatibla. Olika tillverkare använder olika drivsystem så hylsor från andra tillverkare är inte garanterade att fungera med just din modell. I vårt sortiment hittar du hylsor till revolvrar från ASG och Smith & Wesson. Är du osäker på vilka hylsor som passar till din modell är det bara att ställa frågan till vår kunniga personal så hjälper vi dig att hitta rätt.  

Tillverkare

Rätt magasin oavsett modell: 

Ett självklart tillbehör till ditt airsoftvapen, luftvapen eller träningsvapen är extra magasin. I vårt sortiment hittar du magasin till marknadens mest populära modeller som M4A1, Ak47, MP5, Glock, Sig Sauer samt flertalet andra. Vårt utbud av magasin till airsoftvapen omfattar magasin till vanliga elektriska gevär och gasdrivna modeller. Oavsett vilken modell du söker magasin till hittar du rätt magasin hos oss på Frysen Airsoft. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen