Kvalitet, Service, Utbud

Patronband

Förhöj den visuella upplevelsen med patronband:

Den finns många tillbehör som förhöjer den visuella upplevelsen i airsoft och patronband är ett självklart tillbehör för ditt understödsvapen. Vi har realistiska patronband i flera kalibrar där 7.62x51 och 5.56x45 är de mest populära. Viktigt att notera är att detta inte är riktigt ammunition utan är endast för utseendets skull. 

Utforska vårt utbud av patronband och hitta dina favoriter! 

Färg

Tillverkare

Externa tillbehör från kända varumärken: 

I vårt sortiment hittar du externa tillbehör från kända tillverkare i alla prisklasser. Vi har bland annat frontgrepp från FMA, Magpul, VFC, LCT och MP, kolvar från PTS, Magpul och Amoeba samt railsystem och både Keymod- och Mlok-handguards från Madbull och LCT. Våra tillbehör passar till flera olika vapentyper som M4, AK, MP5, M249 och många fler. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft

Drift & produktion: Wikinggruppen