Kvalitet, Service, Utbud

Administrativt

Oragnisera dina kartor och dokument med våra adminprodukter: 

SNIGEL har ett stort sortiment av produkter som förenklar livet för soldater, hemvärnsmän och poliser i tjänst. För organisering av kartor, minneskort och andra dokument har de flera typer av administrativa fickor, fodral och tillbehör. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. Du hittar allt från vattentäta kartfodral, fodral för anteckningsblock till plånböcker. Vi har alla produkter du som chef, soldat eller polis behöver för att på ett bra sätt kunna utföra din uppgift i fält. Självklart fungerar våra produkter lika bra civilt och i vildmarken.   

Utforska hela vårt utbud av SNIGEL´s produkter hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Färg

Tillverkare

Svensk kvalitet och design: 

SNIGEL är en svensk tillverkare med över 30 års erfarenhet av att designa och producera taktisk utrustning av högsta kvalité. Sedan starten 1990 har SNIGEL försett Försvarsmakten, polisen och internationella militära förband med professionell utrustning med kompromisslös design och kvalitet som klarar de tuffaste förhållanden. 

I Snigels sortiment hittar du allt från ryggsäckar, taktiska fickor, stridsvästar, plattbärare och vapenremmar. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. 

Utforska vårt sortiment från Sveriges mest populära tillverkare av taktisk utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen